Saturday, January 10, 2009

azwan ali vs aznil nawawi














1. marah
aznil marah korang rasa simpati kat dia sebab dia jarang guna kata2 kesat2 atau sound direct org tu.

2. lawak
lawak aznil lg spontan dan natural. azwan stail dah cam azli senario.. di buat2, menyampah dan meluat!.

3. musuh
aku jrang dgr aznil bermusuh ngan sesapa atau org kutuk2 dia direct dlm melodi ke mana2, orang yang suka cari musuh ni mudah melingkup jika bertemu buku dengan ruas.

4. blog
aku baca blog aznil.. mmg natural dan ikhlas

5. radio
aku slalu dgr aznil kat era.. mmg best

6. face-to-face ngan aku
aku jumpa aznil dah 2-3 kali, mmg dia pandai layan peminat, bila off stage mesti dia layan peminat dan jarang menyindir, hormat org tua, mesra ngan budak kecik dan bila bergambar dia paling sporting. rasa macam member lak. sampai dua 3 kali aku bergambar ngan dia... azwan? kim salam nak buat cam aznil sampai aku x terpk pun nak bergambar ngan dia...

aku minat aznil bukan sebab aku mmg minat dan dari personaliti yg aku tgk tv atau berdepan...

aznil patut be no1. tapi bila aku jumpa dia atau dia bercakap xde pun element berlagak dalam kata2 dan nada suara..

3 comments:

Malak Nayali said...

Aku terpanggil nak komen dekat sini sebab nak bitau yang aku setuju part Aznil mesra ngan budak2. Alahai pernah jumpa dia sekali masa buka puasa dekat Flamingo few years back. Memang senang sangt dengan dia.

sulaserazwanali said...

ye, terima kasih sbb memberi komen, untuk makluman, andalah orang yg pertama memberi komen, dan komen anda tu sememangnya satu kenyataan. cayalah aznil.

ArnabGumuk said...
This comment has been removed by the author.